Meist
Kohvik Hooaeg sai alguses mõttest ja iseenda soovist, et Tallinnas oleks üks kena kohtumispaik, kus saaks viisakalt aega veeta, head toitu süüa, kohvi juua. Ei midagi liiga peent. Koht, kus saab korraks argimured unustada ja meeli puhata. Kui alustasime Kohvik Hooaja kujundamist, siis minu esimene soov oli, et siin peab olema suve tunne. See soe, helge tunne, kus kiire ja närviline asendub omasoodu kulgeva „suverütmiga“.
Nagu ütleb ka meie nimi, siis arvestame menüü koostamisel hooaegadega. Kui on talv, siis soojendame teid vürtsika kõrvitsasupiga, kevadel turgutame karualauguga, suvel jahutame salatiga ja sügisel kogume vitamiine sahvrisse pistetud juurikatega.
Meie koogid valmivad kondiiter Mari Ermi käe all, armastuse ja hoolega. Juba esimestel lahtioleku nädalatel tituleeriti Mari makroonikook granadilli ja vaarikaga klientide poolt maailma kõige paremaks koogiks. Ma nõustun. Maril on see miski, mis peab olema, et küpsetamine ei oleks lihtsalt küpsetamine... et kook ei oleks lihtsalt kook... see on elamus, mis võib teie päeva rõõmsamaks muuta.
Meie usume, et elu on ilus. Iga päev tuleb nautida väiksed rõõme, sest nendest ju elu koosnebki.
Anni Arro
Kohviku autor, omanik